Hoe Tag Ik Een Persoon Op Mijn Instagram Account?

Wil je leren hoe je een persoon tagt op je Instagram-account? Nou, dan wordt u begeleid om hetzelfde te doen in een mum van tijd. Maar als u andere gerelateerde vragen heeft, kunt u Bellen Instagram Telefoonnummer . Dan helpen de experts u direct met de meest betrouwbare oplossingen.

Volg de onderstaande stappen zorgvuldig om de juiste resultaten te krijgen:

• Voordat je begint met het posten van een nieuw Instagram-bericht op je profiel, moet je naar het onderschriftveld op het tabblad ‘Nieuw bericht / Delen’ gaan en vervolgens op de optie ‘Mensen taggen’ tikken.
• Als u daarna een foto plaatst, kunt u er overal op tikken, zoals; op iemands gezicht, om de tag in te stellen.

En als u een video publiceert, moet u op het plusteken (+) tikken dat onder het voorbeeld van de videopost te zien is.

• Nadat u dit heeft gedaan, verschijnt er een lijst met voorgestelde gebruikers. U hoeft alleen maar op de gebruiker te tikken die u wilt taggen in de lijst of u kunt naar een specifieke gebruiker zoeken met behulp van het zoekveld.
• En nu verschijnen de tags over je fotopositievoorbeeld of onder je videopostvoorbeeld – en als je extra getagde gebruikers wilt toevoegen, hoef je alleen maar stap 2 en 3 te herhalen om dit te doen.
• U moet nu op de knop ‘Gereed’ in de rechterbovenhoek tikken.

OPMERKING: En de gebruikers die u hebt getagd, ontvangen een melding dat ze zijn getagd nadat ze uw foto of video hebben geplaatst.

• Eindelijk moet u klaar zijn met het plaatsen van uw foto- of videopost. En dan zie je een tagpictogram verschijnen in de linkerbenedenhoek van je gepubliceerde bericht, nu kunnen jij en iedereen tikken om de tags te zien.
Als u eenmaal klaar bent met het bovenstaande proces, zou u hetzelfde zelf moeten kunnen doen. Maar als je een probleem tegenkomt, hoef je alleen maar contact op te nemen met Instagram Nederland . En de technici staan ​​klaar om u te begeleiden met relevante oplossingen.

Leave a Reply