Hoe Toegang Te Krijgen Tot De Video Chat Functie op Facebook?

Heb je hulp nodig om toegang te krijgen tot de videochatfunctie op je Facebook? In deze blog krijg je in een mum van tijd de beste begeleiding. Maar heb je ook andere storingen dan kun je het Facebook Telefoonnummer bellen. Dan voorzien de efficiënte experts u direct van de beste oplossingen.

Volg de onderstaande stappen om een ​​chatruimte te maken om te delen vanuit je Facebook-nieuwsfeed:

  •  Allereerst moet u naar Facebook gaan en vervolgens inloggen op uw account.
  •  Daarna moet je vanuit je nieuwsfeed op de optie ‘Kamer maken’ klikken.
  •  En dan moet je op de optie ‘Kameractiviteit’ klikken om een ​​activiteit of thema voor de kamer te kiezen.
  •  Vervolgens moet je op de knop ‘Nieuw’ likken om een ​​aangepaste activiteit te maken, of je kunt kiezen uit de opties ‘Hanging Out, Keep Me Company, Happy Hour en de anderen’.
  •  Nu moet je op de optie ‘Wie is uitgenodigd’ klikken om je gastenlijst samen te stellen. En dan moet je op ‘Vrienden’ klikken om al je Facebook-vrienden uit te nodigen. U moet ook op de optie ‘Specifieke vrienden uitnodigen’ klikken en vervolgens de vrienden selecteren die u wilt uitnodigen. Dan hoef je alleen maar op de opties ‘Vrienden uitnodigen of uitnodigen’ te klikken.
  •  U moet nu op ‘Starttijd en vervolgens op Startdatum of Starttijd’ klikken om een ​​datum en tijd in te stellen. Er is ook een optie om meteen te beginnen en dan hoef je alleen maar op de knop ‘Opslaan’ te klikken.
  •  Hierna wordt u gevraagd of u de optie voor het delen van links wilt inschakelen, waardoor iedereen met de link de kamer binnenkomt, zelfs de mensen die niet uw Facebook-vrienden zijn en ook degenen die geen Facebook of Messenger hebben.
  •  Ten slotte moet je een Facebook-status typen en vervolgens op ‘Posten’ klikken om de kamerlink met je genodigden te delen.

Nadat u het bovenstaande proces hebt gevolgd, zou u goed moeten zijn om toegang te krijgen tot het nodige. Maar als u een probleem ondervindt, moet u contact opnemen met het Facebook Klantenservice nummer. En de technici zullen u zeker begeleiden met verdere betrouwbare oplossingen.

Leave a Reply