Hoe U Een Office 365 Gebruikers Account Kunt Herstellen

Office 365 is de productiviteitssuite ontwikkeld door Microsoft boordevol geavanceerde functies en productiviteitstools. Office 365 biedt een online werkplek voor zijn gebruikers; ze kunnen gemakkelijk samenwerken met hun collega’s en hun zakelijke taken effectief uitvoeren. Office 365 zit boordevol functies zoals een e-maildomein, beveiligde cloudopslagruimte, administratieve en marketingtools. Office 365-gebruikers hebben toegang tot de premiumfuncties van alle Microsoft-applicaties via hun Office-account. Office 365 biedt veelbelovende productiviteitstools voor zowel persoonlijk als zakelijk gebruik. U bent vrij om het Office 365-abonnementspakket van uw keuze te kiezen.

Office 365-beheerder heeft alle rechten om de accounts van andere werknemers in uw organisatie te beheren. De wijzigingen in de beveiligingsinstellingen die door de Office 365-beheerder zijn aangebracht, worden weerspiegeld in de accounts van alle andere werknemers. Admin kan het wachtwoord van de andere medewerkers resetten. Als u ooit het wachtwoord van uw Office 365-gebruikersaccount vergeet, vraagt ​​u uw beheerder om een ​​nieuw wachtwoord. Als u technische fouten tegenkomt bij het openen van de premiumfuncties van uw Office 365-account, maak dan onmiddellijk verbinding met Bellen Office 365 Nederland .

Stappen om het wachtwoord van het Office 365-gebruikersaccount onmiddellijk opnieuw in te stellen:

1. Wanneer een gebruiker vraagt ​​om een ​​wachtwoord opnieuw in te stellen, ontvangt u een e-mail voor het opnieuw instellen van het wachtwoord.
2. Om het wachtwoord van de Office 365-gebruikersaccount opnieuw in te stellen, klikt u op het startprogramma voor apps in de linkerbovenhoek van uw scherm.
3. Selecteer admin, Microsoft 365 admin center verschijnt op uw scherm.
4. Klik op het pijlpictogram naast de optie ‘Gebruikers’, selecteer actieve gebruikers.
5. Selecteer het sleutelpictogram naast de naam van de gebruiker die om een ​​wachtwoordherstel heeft verzocht.
6. Vink het keuzerondje aan van de optie Automatisch nieuw wachtwoord genereren.
7. Klik vervolgens op de reset-knop, voer nu het e-mailadres in van de gebruiker waarop hij / zij het nieuwe wachtwoord voor haar Office 365-account wil ontvangen.
8. Klik op e-mail verzenden en optie sluiten.

Als u meer wilt weten over de services en functies van het Office 365-account, neem dan contact op met onze support engineers door gebruik te maken van Office 365 Bellen Nummer .

Leave a Reply