Hoe Verander Ik Mijn Gamertag Op De Xbox Serie?

Wil je je gamertag op je Xbox-serie kunnen wijzigen? En zoekt u daarom passende stappen en begeleiding? Dan zou u graag willen weten dat u de juiste site heeft gevonden. Maar als u daarover ook andere zorgen heeft, dan kunt u Bellen Xbox Nummer wanneer u maar wilt. De experts zullen te allen tijde beschikbaar zijn om u bij te staan.

Hieronder volgen de stappen om uw gamertag op uw Xbox Series X / S of Xbox One te wijzigen; u hoeft alleen maar te volgen zoals aangegeven;

  • Ten eerste moet u op de Xbox-knop drukken om de gids te openen.
  • En nu moet je de optie Profiel en systeem selecteren en daarna moet je je gamertag selecteren.
  • Vervolgens moet u de optie ‘Mijn profiel> Profiel aanpassen’ selecteren, daarna uw gamertag.
  • Nu onder het gedeelte ‘Kies je nieuwe gamertag’, moet je je gamertag aanmaken of een van de onderstaande voorgestelde gamertags selecteren;
  • Als je er zelf een maakt, typ dan de nieuwe gamertag in en druk op de ‘A’ -knop op je controller. Als u dan een ‘Die naam is niet’ ontvangt. Probeer een ander bericht op uw scherm en maak een ander bericht.
  • Maar als je een van de gamertags van Xbox wilt gebruiken en je vindt geen van de suggesties leuk, dan kun je de optie ‘Meer suggestie’ selecteren om extra gamertagsuggesties te zien.
  • Ten slotte moet u eindelijk bevestigen dat u uw gamertag wilt wijzigen.

Nadat je onze nieuwe gamertag hebt bevestigd, wordt de wijziging weergegeven op Xbox en als er extra kosten zijn, wordt de betalingsoptie die aan je Microsoft-account is gekoppeld, in rekening gebracht. En je hoeft je vrienden niet te vertellen over de wijziging in je gamertag, aangezien deze automatisch wordt bijgewerkt in de lijst van hun vrienden.

U moet helemaal klaar en tevreden zijn met het bovenstaande proces. En mocht u tegen problemen aanlopen dan dient u contact op te nemen met Xbox Klantenservice Telefoonnummer . Dan begeleiden de gekwalificeerde technici u onmiddellijk met verdere passende oplossingen.

Leave a Reply