Hoe Verbind Ik Mijn Google Mail Met Outlook 2010?

Wilt u leren hoe u Google Mail met uw Outlook 2010 verbindt? Welnu, dan zult u niet teleurgesteld zijn als u naar deze site komt, want hier vindt u de beste en betrouwbare oplossingen. Maar als u andere vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen met Google Bellen Nederland . Dan biedt het team van experts u in een oogwenk eersteklas oplossingen.

Volg de onderstaande stappen zoals aangegeven om de gewenste resultaten te krijgen:

  • U moet beginnen door in te loggen op uw Gmail-account vanuit een webbrowser en vervolgens moet u het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek selecteren om een ​​vervolgkeuzemenu te openen.
  • En daarna zou u de instellingen uit de gegeven opties moeten kiezen en vervolgens op het tabblad ‘Doorsturen en POP / IMAP’ klikken.
  • Vervolgens moet u de ‘IMAP inschakelen’ instellingen selecteren die naast de ‘IMAP-toegang’ optie staan, en nu moet u op de ‘Wijzigingen opslaan’ knop klikken.
  • Nadat u dit heeft gedaan, moet u Microsoft Outlook openen en vervolgens op de ‘Alt + F’ -toetsen drukken om naar het tabblad ‘Bestand’ te gaan. nu moet u ook de optie ‘Accountinstellingen’ kiezen in het infoscherm om de wizard ‘Account toevoegen’ te starten.
  • En dan moet u uw naam, e-mailadres en wachtwoord typen in de daarvoor bestemde velden, en nu moet u op de knop ‘Volgende’ klikken.
  • U moet nu op de knop ‘Voltooien’ klikken wanneer u het bericht ziet verschijnen met de mededeling dat Outlook uw account met succes heeft geconfigureerd.
  • Eindelijk hoeft u nu alleen maar de knop ‘Verzenden / ontvangen’ te selecteren in het lintmenu en vervolgens te klikken op de optie ‘Alle mappen verzenden / ontvangen’ om al uw mappen met Outlook te synchroniseren.

Inmiddels zou je de procedure moeten beëindigen en zou je hetzelfde zonder enige moeite moeten kunnen behandelen. Mocht u problemen ondervinden, dan hoeft u alleen maar Contact Met Google Telefoonnummer voor de gepaste oplossingen, zonder enige aarzeling.

Leave a Reply