Hoe Verstuur Je Video’s Via Hotmail?

Wil je een leuke video delen die je leuk vond en waarvan je vindt dat je vrienden deze ook zouden moeten zien of een video die zeer goed geïnformeerd is en wil dat je vrienden, zakenpartners of kantoorcollega’s het zien, waarom voeg je de video dan niet toe aan uw e-mail en direct verzenden? Het kan de snelste en meest effectieve manier zijn om uw boodschap over te brengen.

1. Start een nieuwe e-mail. Log eerst in op uw Hotmail/Outlook-account. Typ het adres van al die mensen naar wie je de video wilt sturen.
2. Voeg de video toe – In de opties bovenaan de pagina zou er een knop “Invoegen” zijn. Klik daarop en selecteer vervolgens het videobestand dat u bij uw e-mail wilt voegen.
Zorg ervoor dat het bestand ergens op uw pc is opgeslagen voordat u van plan bent om het bij te voegen.
3. Grote bestanden comprimeren: – 10 MB is de bestandsgrootte in Outlook. U moet de videobestanden comprimeren voordat u deze aan uw e-mail toevoegt. Zodra de ontvanger de e-mail met bijlage heeft ontvangen, moet hij de video’s decomprimeren om deze te kunnen zien.

U kunt bestanden eenvoudig comprimeren op Windows en Mac. Er zijn ook verschillende software online beschikbaar waarmee u de bestanden op een veel betere manier kunt comprimeren.

4. Klik op “Verzenden”: – Eindelijk is uw video bijgevoegd. Schrijf een tekst naar de e-mail over de video die u verzendt en klik vervolgens op Verzenden.

Er zijn veel andere interessante en onverslaanbare functies die Hotmail zijn gebruikers biedt en waarvan de meeste gebruikers zich niet bewust zijn. U kunt tekst-e-mails verzenden/ontvangen, foto’s koppelen en delen met uw vrienden en familieleden, een voicechat hebben of een audio delen enz. Maar we hebben goede technische assistentie nodig die ons op de hoogte kan stellen van deze functies en hoe we ze kunnen gebruiken voor persoonlijke en professioneel gebruik. Met een goede technische begeleiding door gecertificeerde monteurs is het gebruik van diverse opties een stuk eenvoudiger geworden. Bellen Hotmail telefoonnummer om op de hoogte te zijn van de prominente eigenschappen van Hotmail

Leave a Reply