Hoe Verwijder Ik McAfee Volledig Van Mijn Pc?

Sommige applicaties zijn moeilijk te installeren en te verwijderen. McAfee LiveSafe is een van de beveiligingsproducten die moeilijk te verwijderen zijn van uw systeem. Als u McAfee LiveSafe van uw computer wilt verwijderen, bent u op de juiste plek. McAfee LiveSafe is een van de populaire antivirusprogramma’s op de markt en is vergelijkbaar met het McAfee-internetbeveiligingsprogramma. McAfee LiveSafe beschermt tegen malware en spyware. Deze schadelijke spyware steelt informatie en gevoelige gegevens van uw computer. De McAfee LiveSafe beveiligt uw systeem tegen deze lastige spyware. Meestal is McAfee LiveSafe vooraf geïnstalleerd op uw bestellingen. Het is dus niet gemakkelijk om volledige McAfee LiveSafe-software te verwijderen.

Als het McAfee LiveSafe-programma vooraf is geïnstalleerd:

Het is essentieel om het McAfee LiveSafe-abonnement te activeren voordat u het programma van uw systeem verwijdert. Gebruik de productsleutel en activeer het abonnement.

Hoe verwijder ik de McAfee LiveSafe?

  • Maak de installatie ongedaan via Instellingen en Configuratiescherm

Dit is de eerste stap om McAfee LiveSafe van uw computer te verwijderen. Eerst moet u inloggen op het beheerderspaneel om eventuele wijzigingen in het programma aan te brengen. Maak vervolgens een back-up van de gegevens voordat u de McAfee LiveSafe van uw systeem verwijdert. Ga naar het startmenu en klik op het configuratiescherm en open het gedeelte met programma’s en functies. Ga naar de instellingen en selecteer het McAfee LiveSafe-exemplaar in een lijst met programma’s. Verwijder nu het programma met behulp van de instructies. Druk op de knop Voltooien na voltooiing van het proces en start het systeem opnieuw op.

Verwijderen met behulp van McAfee Consumer Product Removal Tool (MCPR)

McAfee is een van de beste merken op de markt. Het biedt een scala aan aanbevolen producten. McAfee heeft een product geïntroduceerd waarmee u het product eenvoudig van uw systeem kunt verwijderen. Zorg ervoor dat u, voordat u het product downloadt, elke keer de nieuwe MCPR-kopie downloadt; aangezien deze nieuwste versie alle nieuwste patches bevat. MCPR schoont de herinstallatieproducten op die niet bedoeld zijn om de 100% productcomponenten te reinigen. Een herstart van het systeem is een must.

Verwijder McAfee Security van uw pc

Stappen:

  • Ga naar de officiële website van McAfee en download de MCPR-tool. Installeer het gedownloade bestand door te dubbelklikken op het .Exe-bestand.
  • Volg de instructies en ga door met het installatieproces
  • Ga akkoord met de licentieovereenkomst en klik op de nestoptie
  • Voer nu de MCPR-tool uit om de McAfee LiveSafe-tool te verwijderen
  • Start uw systeem opnieuw op en controleer of McAfee LiveSafe volledig uit uw bestelling is verwijderd of niet.

Windows Powershell om McAfee-beveiliging van de computer te verwijderen

Met behulp van de opdrachtregel kunt u een krachtig hulpmiddel gebruiken dat wordt geleverd door Windows Powershell. Het is een open-sourceplatform dat voor iedereen beschikbaar is. Powershell kan worden gebruikt om verschillende apps en programma’s van Windows te verwijderen; het wordt ook gebruikt om vooraf geïnstalleerde Windows-programma’s zoals video’s, rekenmachine of foto’s enz. te verwijderen.

Zoek naar de PowerShell in het zoekvenster en voer de beheerdersoptie uit. Open de opdrachtprompt en typ Get-AppxPackage -AllUsers | Selecteer naam, pakket volledige naam; En druk op de Enter-knop. U krijgt de lijst met 2 kolommen, de volledige naam van de app en de volledige pakketnaam. u zult het McAfee LiveSafe-product vinden, typ nu de onderstaande opdracht;

Verwijderen-AppxPackage -package PackageFullName
Voor meer Help Bellen Mcafee Klantenservice Nummer

Leave a Reply