Hoe op te lossen Problemen met Adobe Acrobat Reader oplossen?

Adobe is een van de beste software die momenteel wereldwijd aanwezig is en daar bestaat geen twijfel over. Het is niet alleen creatief effectief, maar het biedt ook digitale wonderen die enorm populair zijn in alle lagen van de bevolking. Omdat ze een scala aan producten te bieden hebben, hebben ze ook een paar problemen.

De verschillende problemen die de PDF kunnen beschadigen, zijn hoe de website de PDF, versie van Acrobat, Reader of de browser, beveiligings- en cookie-instellingen of de status van de server waarop de PDF zich bevindt, weergeeft. Er zijn veel redenen waarom uw Adobe-lezer kan stoppen met werken of de weergave ervan kan worden beïnvloed en op dezelfde manier zijn er ook verschillende methoden om het te repareren. Adobe-ondersteuning stelt dergelijke methoden voor die de gebruikers kunnen helpen bij het oplossen van problemen met Adobe Acrobat Reader:

Methode 1: PDF rechtstreeks openen in Reader, de snelle oplossing

Als de PDF wordt weergegeven als een klikbare link, kunt u het bestand vaak op uw bureaublad opslaan en direct openen. Het downloaden van het bestand is een snelle oplossing om u op weg te helpen zonder verdere probleemoplossing.

  1. Klik met de rechtermuisknop op het PDF-bestand.
  2. Kies nu de juiste downloadoptie, afhankelijk van uw browser:
  • (Internet Explorer) Doel opslaan als
  • (Firefox) Koppeling opslaan als
  • (Safari) Gekoppeld bestand downloaden

OPMERKING: Zorg ervoor dat het Adobe Acrobat-document is geselecteerd voor het bestandstype en sla het bestand op.

Dit is een van de gemakkelijkste manieren voor een snelle oplossing. Als u nog steeds problemen ondervindt, gaat u verder met de volgende stap.

Methode 2: Update Reader of Acrobat

  1. Open Reader of Acrobat.
  2. Ga naar Help > Controleren op updates.

Adobe blijft updaten en evolueren met regelmatige beveiligingsupdates, dus de nieuwste patch kan een conflict binnen uw systeem oplossen.

Methode 3: Repareer Reader of Acrobat

  • Voor lezers: kies Help > Installatie van Adobe Reader herstellen.
  • Voor Acrobat-gebruikers: kies Help > Acrobat-installatie repareren.

Adobe Reader of Acrobat zijn beide geweldig omdat software afhankelijk is van hun eigen bronnen. Dus als de software is beschadigd, is het repareren van de software een snelle oplossing voor probleemoplossing.

Als u nog andere problemen heeft met uw Adobe-software, kunt u contact opnemen met ons Adobe bellen. We zullen een aantal getalenteerde professionals leveren om u de juiste oplossing te bieden.

Leave a Reply