Mappen maken in Windows Live Hotmail

Het is altijd een goed idee om je spullen georganiseerd te houden, zodat je het snel kunt zoeken en veel tijd kunt besparen. Hetzelfde geldt als we het hebben over een e-mailaccount. E-mailmappen helpen u bij het ordenen van uw Hotmail-berichten die u in de nabije toekomst gemakkelijk kunt terugvinden. E-mail tabbladen werken eigenlijk net als andere mappen op uw computer systeem. Nadat u de tabbladen heeft gemaakt, kunt u uw e-mails eenvoudig naar die map verplaatsen om de vergelijkbare e-mails bij elkaar te plaatsen.
Hoe maak ik een map aan in een Hotmail-account?

Volg de onderstaande procedure voor het maken van tabbladen in uw e-mailaccount:

• Klik aan de linkerkant van het e-mailaccount voor het pictogram Mappen op Meer acties. Selecteer vervolgens Mappen beheren in het verschijnende vervolgkeuzemenu. Zodra u de muisaanwijzer in het linkerdeelvenster over Mappen beweegt, ziet u een optie voor het pictogram ‘Meer acties voor mappen’. Er verschijnt een menu zodra u op dat pictogram klikt. Selecteer ‘Mappen beheren’ en u ziet een lijst met huidige e-mailmappen op het scherm.
• Klik dan op Nieuw. U ziet een formulier voor Nieuwe map.
• Klik op de knop Opslaan zodra u een mapnaam hebt ingevoerd. Er wordt een nieuw tabblad gemaakt en toegevoegd aan de lijst aan de linkerkant. Klik op een van de mappen om de inhoud te zien. Klik op het tabblad Inbox om terug te keren naar de hoofdmailbox.
• NS. Om berichten van een map naar een andere te verplaatsen, blijft u de selectievakjes aan de linkerkant van het bericht aanvinken en tikt u vervolgens op ‘Verplaatsen naar mapnaam’. U kunt ook meerdere berichten verplaatsen door op hun selectievakjes te klikken en vervolgens dezelfde actie te ondernemen.
• e. Als u het bericht van dat specifieke tabblad wilt verwijderen, selecteert u de e-mail en klikt u op het pictogram Verwijderen. Het bericht wordt verwijderd.

Houd er rekening mee: als u e-mail als ongewenste e-mail wilt markeren, bewaart Windows Live Hotmail vanaf dat moment elk bericht van die specifieke afzender in de map Ongewenste e-mail. Het enige dat u hoeft te doen, is op het selectievakje naast het bericht klikken en vervolgens op Ongewenste klikken.

Er kunnen zorgen zijn met betrekking tot uw e-mailaccount, zoals wachtwoord herstel, een gecompromitteerd account, het niet kunnen maken van eenvoudige instellingen of het niet begrijpen van de basisfuncties. Deze problemen kunnen uw tijd zelfs verspillen. Sommige zijn eenvoudig op te lossen, terwijl andere de hulp van een deskundige nodig hebben om te repareren. Bel gewoon naar Hotmail telefoonnummer en praat rechtstreeks met het team van professionals.

Leave a Reply