Site Advisor activeren in McAfee Security Suite

Het McAfee-antivirusprogramma wordt geleverd met de McAfee-beveiligingssuite, een aangedreven software inclusief de beveiligingsmonitor van de toepassingen die op uw frameworks zijn geïntroduceerd. Alle normale pc-gebruikers gebruiken de beveiligingssuite om privacyredenen. De Security Site Advisor biedt extra beveiliging en verdachte sites. Bovendien maakt het gebruik van Internet Explorer, Firefox, om het surfen op internet te beveiligen. Om deze service in te schakelen, moet u de Site Advisor op uw pc activeren. De Site Advisor synchroniseert vervolgens met het programma om 100% efficiëntie te geven. Bellen Mcafe Klantenservice om de Site Advisor in te schakelen of volg de veilige stappen die in deze blogpost worden genoemd.

Stap 1: Zoek het McAfee-antiviruspictogram op uw pc en tik op het symbool om de toepassingen te openen. Momenteel moet u het Configuratiescherm openen door op de alternatieven als ‘Start/McAfee’ te klikken vanuit het menu “Start” van uw pc. Schakel de hulp in van de specialisten van McAfee antivirusondersteuning.

Stap 2: Nadat u het McAfee-beveiligingsconfiguratiescherm hebt geopend, kiest u gewoon de keuze die wordt weergegeven als internet en netwerk. In eerste instantie, aangezien de McAfee-beveiligingssuite op uw pc is geactiveerd, kiest u gewoon de Site Advisor die wordt weergegeven onder het menu-alternatief.

Stap 3: Vervolgens moet u de “McAfee Site Advisor” beoordelen. Als het niet werkt, klik dan op Inschakelen om de dynamische instellingen voor uw beveiligingssuite bij te werken. Tik vervolgens op de x-catch op het Configuratiescherm om het venster te sluiten en de instellingen op te slaan.

Stap 4: Ten slotte moet u het Configuratiescherm van uw McAfee-antivirus die u onlangs op het internetprogramma hebt geopend, verlaten. Nu zal de beveiligingssite-adviseur effectief op uw systeem werken en u beschermen tegen schadelijke online inhoud en virussen.

McAfee Antivirus bevat verschillende geavanceerde beveiligings instellingen die u kunt activeren voor maximale beveiliging tegen virussen. Ga voor meer informatie naar de officiële website van de McAfee-antivirus.

Leave a Reply