Stappen om een rommelige mailbox van Microsoft Outlook op te ruimen

De problemen in een mailingaccount kunnen niet lang worden verwaarloosd, aangezien het onze belangrijke gegevens bevat die we dagelijks nodig hebben voor officieel gebruik. In Microsoft Outlook integreert een functie met de naam Mailbox Cleanup verschillende functies die handig zijn voor het beheren van de standaard informatie die is opgeslagen op een acceptabele grootte. Het is handiger wanneer uw schijfruimte bijna leeg is of wordt overspoeld door verouderde berichten. Het lezen van deze blog zal je helpen om je rommelige mailbox van Outlook op te ruimen.

De stappen zijn als volgt:

  1. Open Microsoft Outlook op uw systeem.
  2. Ga naar het tabblad Bestand in het bovenste menu om een ​​vervolgkeuzelijst te openen.
  3. Selecteer nu Info in de lijst en klik op de optie “Opruimhulpmiddelen” onder aan de pagina.
  4. Als u dit doet, wordt een venster Mailbox Cleanup geopend. Dit venster bevat verschillende functies voor mailboxbeheer.

Bekijk Mailbox Grootte: De grootte van een mailbox kan worden bekeken door op deze optie te klikken.

Zoeken: In de tweede rij krijgt u deze optie aan de rechterkant van het venster waarin een gebruiker items kan vinden die groter zijn dan een bepaald aantal dagen of groter dan een bepaald aantal kilobytes.

Deze functie doorzoekt de hele winkel naar artikelen die voldoen aan uw leeftijds- of maatcriteria. Het is ook de snelste methode om oude of hele grote items te vinden die u niet in uw mailbox hoeft te bewaren.

Automatisch archiveren: met deze optie worden de oude items naar de archiefmap op uw computer verplaatst. Als u deze optie selecteert, wordt er onmiddellijk een archiveringssessie gestart.

Leeg: een gebruiker kan de grootte van de verwijderde items bekijken of de knop Leeg selecteren om alle items die zich momenteel in de map Verwijderd bevinden te verwijderen om de vrije schijfruimte te vergroten.

Verwijderen: een gebruiker kan de conflictgrootte van de alternatieve versies van items in zijn inbox bekijken of de knop Verwijderen selecteren om alle alternatieve versies te verwijderen.

Ik hoop dat u dit platform net zo nuttig vindt om de oplossing voor uw probleem te vinden. Voor technische hulp kunt u bellen met office 365 nederland via het gratis Outlook telefonnummer. Het komt vaak voor dat de goede werking van het mailingplatform wordt verstoord door een kleine fout die u niet zelf kunt oplossen. In dat geval heeft u mogelijk ondersteuning nodig van onze technische expert. Wees nu niet te laat en bereik ons ​​zonder enige aarzeling om de oplossing van professionele ingenieurs te krijgen.

Leave a Reply