Wat zijn de stappen om McAfee patches en hotfixes te downloaden?

Een patch werkt een bepaalde versie van een product bij en bevat meestal oplossingen voor meerdere problemen. Het bevat het bijwerken van meerdere bestanden die door het product zijn geïnstalleerd. Een hotfix is ook een pakket dat een bepaalde versie van het product bijwerkt, maar dat oplossingen bevat voor een enkel probleem wanneer een kritiek defect wordt vastgesteld. McAfee Support helpt u bij het downloaden van de McAfee-patches en hotfixes met behulp van de ServicePortal door de eenvoudigste methode te bieden. Volg dus zorgvuldig de onderstaande stappen en bescherm uw apparaat tegen elke bedreiging:

• Meld u aan bij de McAfee Service Portal op de officiële website van McAfee.
1. Klik op Registreren als u geen geregistreerde gebruiker bent en voltooi het noodzakelijke proces om een account aan te maken.
2. Klik op Wachtwoord vergeten? Als u zich al heeft geregistreerd maar het wachtwoord bent vergeten.
• Selecteer het tabblad Downloads.
• Gebruik nu een van de volgende procedures om de patch te vinden:
1. Patches zoeken: Voer een zoekterm in en druk op de knop Zoeken om uw patch te vinden.
2. Product & Versie: Vermeld in het productdossier de naam van uw product, klik anders op ‘Zoeken uit lijst’ om uw product te kiezen. Kies de versie van uw product in de vervolgkeuzelijst van Versie en klik vervolgens op de knop Zoeken.
3. Weergeven (vervolgkeuzemenu): Kies Alle productpatches of Mijn product & patches.
4. Schuifbalk: Gebruik de schuifbalk in de tabel om uw patch te vinden.
• Klik op de link voor de te downloaden patch in de kolom Patchnaam.
• Om de patch te downloaden, drukt u op de knop Downloaden.
• Om extra patches te verkrijgen, selecteert u de optie Terug naar downloads.

Voor meer informatie over patches en hotfixes of om deze te downloaden, kunt u Contact bellen Mcafee nederland. Ons team voorziet u in één keer van de nodige informatie en details. Bel gewoon en neem contact op met onze experts voor het oplossen van grote of kleine fouten die u bent tegengekomen bij het openen van McAfee-producten. U krijgt binnen korte tijd de best mogelijke oplossingen aangereikt.

Leave a Reply