Stappen Om Toegang te Krijgen tot Gmail in uw iPhone mail met IMAP

Wil je met IMAP toegang krijgen tot je Gmail in je iPhone Mail, maar weet je niet hoe je dat moet doen? En daarom zoek je daarvoor hulp? Nu je hier bent, zul je het proces zeker in een mum van tijd doorlopen. Maar als u hulp nodig heeft bij andere Gmail-problemen, dan kunt u altijd contact opnemen met Gmail Klantenservice Nederland . En het team van gekwalificeerde experts staat klaar om u te helpen.

Het enige dat u hoeft te doen om aan de slag te gaan, is dat u de onderstaande instructies moet volgen:

 U moet eerst de IMAP inschakelen voor uw Gmail-account.
 En vervolgens op het startscherm van uw iPhone, moet u het tabblad ‘Instellingen’ openen.
 U moet nu naar het gedeelte ‘Wachtwoorden en accounts> Account toevoegen’ gaan en dan moet u Google kiezen.

Let op: de schermen krijgen een andere naam op basis van de oudere versies van de mailapp. Dus als dit uw geval is, moet u ‘Mail> Contacten> Agenda’s kiezen. En ga daarna naar Account toevoegen> Google Mail ’

 Daarna moet u uw Gmail-e-mailadres invoeren en vervolgens op de knop Volgende tikken.
 U moet dan uw Gmail-wachtwoord invoeren, waarna u op de knop Volgende moet tikken.
 Als u nu een bericht over de tweefactorauthenticatie op uw scherm krijgt, moet u de aanwijzingen op het scherm volgen.
 Vervolgens moet u de Mail-tuimelschakelaar AAN zetten om ervoor te zorgen dat u uw e-mail kunt gebruiken. Als u wilt, kunt u ook de andere items inschakelen om contacten, agenda-evenementen en notities te synchroniseren.
 U moet nu op de knop ‘Opslaan’ tikken.
 En ga vervolgens naar de homeknop om het scherm te verlaten.

Nadat je het bovenstaande proces hebt doorlopen, zou je helemaal klaar moeten zijn met je Gmail op je iPhone. Maar als u problemen ondervindt of vragen heeft, hoeft u zonder enige aarzeling meteen te Bellen Gmail Nummer . En dan zullen de technici u de relevante oplossingen bieden.

Leave a Reply