Stappen Voor Het Toevoegen Van Een E-mail Adres Aan Een LinkedIn Account

Wil je een e-mailadres kunnen toevoegen aan je LinkedIn-account? Dan wordt u zeker meteen geholpen met de best passende oplossingen. En als u ook andere zorgen heeft, neem dan Contact LinkedIn Telefoonnummmer. Dan helpen de ijverige experts u binnen de kortst mogelijke tijd met de benodigde oplossingen.

De volgende stappen zijn om een ​​e-mailadres aan uw LinkedIn-account toe te voegen:

  •  Het eerste dat u moet doen, is inloggen op uw LinkedIn-account.
  •  En nadat u bent ingelogd, moet u op het ‘Ik’-pictogram klikken dat zich bovenaan uw LinkedIn-homepage bevindt.
  •  Vervolgens moet u de optie ‘Instellingen en privacy’ selecteren in het vervolgkeuzemenu.
  •  Hierna moet u op de knop ‘Wijzigen’ klikken die zich naast ‘E-mailadres’ bevindt onder het gedeelte ‘Inloggen en beveiliging’ van het tabblad ‘Account’.
  •  En nu moet je hier klikken op ‘E-mailadres toevoegen’ en dan moet je het nieuwe e-mailadres invoeren in het gegeven tekstvak.
  •  Als u klaar bent met het invoeren van het nieuwe e-mailadres, moet u op de knop ‘Verificatie verzenden’ klikken.
  •  U moet nu het veld ‘LinkedIn-wachtwoord’ invoeren om verder te gaan. Hierna ontvangt u een bevestigingsmail op uw e-mailadres.
  •  Ten slotte moet u zich aanmelden bij uw e-mailaccount en vervolgens de instructies in de e-mail volgen om uw nieuwe adres te valideren.

En als u nu van uw nieuwe e-mailadres uw primaire adres wilt maken, moet u de gegeven stappen volgen. U moet eerst terugkeren naar het gedeelte ‘E-mailadressen’ op uw LinkedIn-instellingenpagina. Daarna zou u op ‘Maak primair’ moeten klikken naast het e-mailadres dat u had geselecteerd.

Als je nu klaar bent met de bovenstaande stappen, zou je helemaal goed moeten zijn om weer toegang te krijgen tot je LinkedIn. Maar als u een probleem tegenkomt, kunt u zonder enige aarzeling contact opnemen met het LinkedIn Klantenservice Nederland Nummer. Dan zijn de technici direct beschikbaar om u verder te begeleiden.

Leave a Reply