Waarom blokkeert AVG webpagina’s via mijn wifi?

AVG antivirus is een geweldig hulpmiddel voor uw computer en smartphones om virussen en andere cyberbedreigingen weg te houden van uw apparaat. Ze zijn een van de professionele software die niet alleen in aanmerking komt om uw computer en laptop te beschermen tegen virussen, maar ze zijn evenzeer ondersteunend voor smartphones. Dat is ook de reden waarom klanten zich blijven abonneren op de applicatie nadat elke termijn is verstreken. Hoewel alles in geen enkele dienst zo lekker is, toch? Ja, het probleem waar veel klanten mee te maken hebben, is dat AVG op alle apparaten webpagina’s blokkeert die toegankelijk zijn via een wifi-verbinding.
Kunnen we een oplossing vinden? Ja en ook nog een heel makkelijke.
Het probleem dat AVG webpagina’s blokkeert via wifi-verbindingen is geen probleem, maar een gebrek aan bewustzijn bij gebruikers. De AVG-ondersteuning zegt ook uit ervaring dat de meeste gebruikers die klagen over dit probleem Windows 10 en AVG Zen zijn.
De oplossing
U hoeft alleen maar alle beveiliging van uw computer uit te schakelen. Aangezien het programma een zwarte lijst met AVG-firewalls heeft, houdt het daarom elke bedreiging weg die in de buurt van uw apparaat komt. Je moet de firewall van je computer uitzetten en je krijgt alle toegang tot alles via je internet.

1. Klik op Instellingen.
2. Kies componenten.
3. Klik op de optie Firewall.
4. Klik op Aanpassen.
5. Selecteer het beleid van AVG Interface aan uw linkerkant.
6. Druk op Pakketregels.
7. U krijgt een venster met de standaardtoewijzing van uw protocol.
8. Scroll naar beneden naar het einde van de pagina en je krijgt een optie om je protocol toe te staan/te blokkeren.
9. Voeg je IP-adres toe en wil toevoegen/blokkeren

Als u klaar bent met het proces, probeert u het probleem te controleren. Als het probleem hetzelfde blijft als voorheen, kunt u contact AVG Nederland. We zullen het probleem onderzoeken en oplossen. Onze technici komen in aanmerking om elk probleem met betrekking tot het probleem op te lossen.

Leave a Reply