Waarom vertraagt ​​McAfee mijn systeem?

Hoe robuust en efficiënt McAfee-antivirus software ook is, men zal zeker zeggen dat het veel rekenkracht verbruikt. Deze software wordt gerekend tot de applicaties die online en offline de beste beveiliging bieden. Deze toewijding aan cyberbescherming vereist bepaalde offers. Helaas komt het in de vorm van veel stroomomleiding om het systeem bij te werken, te scannen en te bewaken. Hoewel de snelheidsvermindering nogal marginaal is, kan het soms grenzen aan het bevriezen van het systeem. Daarom is het noodzakelijk om de reden achter een vertraagd systeem te bespreken, omdat we alleen door een goede redenering de oplossingen kunnen vinden om ervoor te zorgen dat de computer nooit tekortschiet in prestaties.

McAfee Support Australia is hier om te bespreken waarom het systeem vertraagt ​​tijdens het gebruik van de antivirustoepassing

We hebben de hoofdoorzaken achter de traagheid van de computer al genoemd. We hebben de factoren die hiervoor verantwoordelijk zijn besproken in de onderstaande sectie:

 Geautomatiseerd scannen

o Als bij toeval automatisch scannen is ingeschakeld, voert de toepassing regelmatig systeemcontroles uit terwijl u bezig bent met een aantal belangrijke taken. Hierdoor wordt de verwerkingskracht op basis van prioriteiten verdeeld. Schakel deze functie uit als u echt zonder vertragingen op uw computer wilt werken.

 Altijd actieve beveiliging

o Dit hulpprogramma zorgt ervoor dat het systeem constant wordt gecontroleerd op inbraken door hackers of malware. Hoewel het slechts een minimale stroom verbruikt, is het nog steeds voldoende om andere taken op uw pc te vertragen.

 De volledige scan

o Een van de meest diepgaande scanmethoden in McAfee is de volledige scan. Bij dit type scan wordt elk bestand in elke map tot in het kleinste detail geanalyseerd. Deze scan is iets dat één keer per maand moet worden gedaan, want als het eenmaal is opgestart, bewegen de meeste andere toepassingen zich als melasse.

Hoewel er andere redenen zijn voor de traagheid van de computer, vereisen ze allemaal een meer verbale benadering om uit te leggen. Daartoe kunt u bij vragen contact met ons opnemen via het Bellen gratis Mcafee Telefoonnummer. Ze geven u niet alleen een meer gedetailleerde beschrijving van de hoofdoorzaken, maar bieden u ook probleemoplossingen die verband houden met andere problemen met deze antivirustoepassing.

Leave a Reply