Wat zijn de stappen om een ​​account aan te maken op Skype

Het is een instant messaging-applicatie waarmee gebruikers vanaf elke locatie met elkaar kunnen verbinden met behulp van een internetverbinding. Het staat nu aan de top van alle andere communicatieplatforms met meer dan 663 miljoen gebruikers. Het is nuttig voor bedrijven en huishoudelijke consumenten vanwege het aantal belangrijke voordelen van de functies. Bovendien is de applicatie door iedereen gratis te gebruiken om een ​​spraak- of videogesprek te voeren. Als je een nieuwe gebruiker bent, lees dan de onderstaande instructie om een ​​account aan te maken en ermee te beginnen.

 1. Open de webpagina op uw computer en bezoek de Skype-website.
 2. Wanneer de startpagina van Skype wordt geopend, klikt u op aanmelden.
 3. Als u dit doet, wordt een kleine vervolgkeuzelijst geopend, selecteert u Nieuw bij Skype? Inloggen.
 4. Kies in het eerste veld uw land uit de lijst. En ga door naar de volgende stap.
 5. Typ uw mobiele nummer correct in het telefoonnummer veld of selecteer In plaats daarvan uw e-mailadres gebruiken om uw e-mailadres in te voeren.
 6. De volgende optie is ‘Maak een wachtwoord aan’. Voer een wachtwoord in inclusief cijfers om het sterk te maken.
 7. Ga nu naar de volgende blauwe knop om door te gaan met het proces.
 8. Geef daarna voornaam en achternaam op in het venster Details toevoegen. Klik volgende.
 9. Een nieuwe pagina zal de gebruiker vragen om Land/regio, Geboortedatum en Geslacht in te voeren. Kies uw huidige regio, selecteer de geboortedatum, maand en jaar in het gedeelte Verjaardag en klik ten slotte op de knop Volgende.
 10. Het proces eindigt hier bijna. U hoeft alleen uw account nu te verifiëren. Voer de sleutel in die Skype naar het ingediende mobiele nummer of e-mail-ID heeft gestuurd in het tekstvak.
 11. Selecteer ‘Volgende’ na het invoeren van de sleutel voor verificatie van het gebruikersaccount. Dat is alles.

Nu kunt u Skype gebruiken op computer, laptop, tab, mobiel of op een ander apparaat om in te loggen.

De gebruiker kan Skype gebruiken nadat hij er een account op heeft aangemaakt. Nodig vrienden uit om verbinding te maken en spraak- of videochatten te houden. Deze applicatie kan overal ter wereld worden gebruikt, alleen met behulp van een internet verbinding. Er zijn veel soorten Skype smileys die in de chat kunnen worden gebruikt om interesse te wekken tijdens het communiceren via een app. Geniet van het gebruik van de functies en als u problemen ondervindt, neem dan contact op met de technische ondersteuning van Bellen Skype. De technische ondersteuning is erg snel in het bieden van een onmiddellijke oplossing aan de klanten. Gebruikers kunnen profiteren van live chat-ondersteuning door

Leave a Reply