Wat zijn de stappen om AVG antivirus van uw computer te verwijderen?

Wat zijn de stappen om AVG-antivirus van uw computer te verwijderen?
Als u de AVG-toepassing van uw pc wilt verwijderen, kunt u deze stappen volgen. Het is gemakkelijk om deze stappen te volgen en het kost nauwelijks een paar minuten van uw kostbare tijd om dit te doen. Deze stappen werken om antivirus, internetbeveiliging en PC Tune-up van uw pc te verwijderen. Het ondersteuningsteam is er ook voor het geval u deze applicatie niet kunt verwijderen.
Te volgen stappen:
Start uw computer opnieuw op en log in op Windows als gebruiker met beheerdersaccount:
Start eerst uw pc opnieuw op om te bevestigen dat er geen updates beschikbaar zijn of dat er tests op de achtergrond worden uitgevoerd. Zodra u uw pc aanzet, logt u als gebruiker in bij Windows door het beheerderswachtwoord in te voeren.
AVG verwijderen via het Configuratiescherm:
Gebruik deze stappen om het volgende te verwijderen.
• Windows 8.
• Windows 10.
• Windows Vista en 7.
Als het de-installatieproces mislukt, kunt u de AVG-verwijderingstool gebruiken:
Als het de-installatieproces niet lukt, gebruik dan het verwijderprogramma en je moet er zeker van zijn dat je al je werk hebt opgeslagen en alle geopende vensters op je pc hebt gesloten. Uw pc wordt tijdens dit proces opnieuw opgestart.
• Eerst moet u het AVG-verwijderingshulpprogramma downloaden en vervolgens het gedownloade bestand uitvoeren en op doorgaan klikken om door te gaan met dit proces.
• Accepteer vervolgens de licentievoorwaarden en het overeenkomstbeleid en verwijderaar scant uw pc en vindt alle geïnstalleerde AVG-producten.
• Nu kunt u een toepassing selecteren die u wilt verwijderen.
• Vervolgens moet u op “Opnieuw opstarten” klikken; als u een waarschuwingsvenster voor bestandsbeveiliging op uw scherm krijgt, moet u uw pc opnieuw opstarten.
• Klik vervolgens op Uitvoeren om een verwijderingsproces voort te zetten. Start indien nodig uw pc opnieuw op.

Opmerking: als u klaar bent met het de-installatieproces, gaat u naar de C-schijf en verwijdert u de map AVG_Remover handmatig.
Men kan deze gegeven stappen gemakkelijk gebruiken om antivirus van uw computer te verwijderen. Als u hulp nodig heeft van een expert om dit proces te voltooien, alleen Bellen AVG Nummer.

Leave a Reply